25. jan. 2013

Billedløs, men nu det jo snart!

Altså snart den 1 februar... Ja oki der er en lille uge, hvis man tæller i dag med, til det er den 1. februar. 
Sidste år lavede jeg en kort serie som jeg kaldte for "8 days of valentine"
kortene havde alle samme tema, nemlig kærlighed. 
I år vil jeg lave den samme serie, denne gang kommer den dog til at hedde "14 Days of Valentine"
hvorfor nu det? Jo fordi valentines dag er den 14 februar og der for er der plads til 14 kort :) et kort for hver dag op til den 14. Den 14 bliver så lidt speciel, der får i det kort og de løjer jeg laver for manden her i huset at se... Og ja jeg tør godt skrive det her, for tror ikke han læser med som sådan, hvis du gør skat, så spring lige dette indlæg over?!

Håber I vil følge med :)


21. jan. 2013

Endnu en perle & din mening, tak :)

Puha sikke en weekend, impuls speed shopping med en veninde fredag aften i Randers Storcenter, tror aldrig vi har brugt så kort tid (½time) på at få købt en fødselsdags gave, et sæt tøj til mig og få kigget vinduer, det gik pænt stærkt. 

Men så havde jeg da lige et nyt look, noget jeg normalt ikke ville gå i som jeg kunne tage på til den indflytter og 30 års fødselsdagsfest som vi var til i lørdags. Kæresten kørte tidligt hjem da han om søndagen skulle ud og kører... Så det var forståeligt nok.

Til festen fandt vi også ud af hvorfor det hedder et samtale køkken, hele festen, gik fra at spise og hygge os inde i deres ellers hyggelige stue, til at være en samtalekøkkens fest. Det var så hyggeligt. Men som min veninde sagde dagen efter til mig, det gjorde egentligt ikke noget at festen blev holdt i køkkenet, for så blev hendes trægulv skånet for div. pletter hehe... Ja man skal vel altid se tingene fra den lyse side af hehe. Ikke at der var nogle negative sider :) 

Men nu er det så også sådan at jeg har endnu en lille, eller det vil sige to, perle DIY`s
igen på is, men har fået en idé til hvad man kan bruge disse is til, men den får i senere.

Lad os starte med de to DIY`s

Denne is kan man jo lave i et utal af farver, så det er egentligt bare et grundmønster til isen.
Håber i kan bruge dem.... 

Ellers er jeg igang med at arbejde på andre mønstre også.

Nu til jeres mening.
Oki, jeg har en kollega, som laver armbånd.
Hun spurgte mig så i fredags om jeg ikke kunne tænke mig lige at vise jer dem, for og høre jeres mening om dem. Så grib til tasterne og kom med din mening. 

Ideen med dem er, om vi skal lave dem om til sådan nolge samlede kits man kan købe og så have alle materialer til at kunne lave disse armbånd, eller om vi bare skal have dem som løse dele i butikken, eller om hun bare skal lave dem selv og så sælge dem. 

Men sådan her ser de ud:










15. jan. 2013

Jeg er hama blevet bidt af perler.

Og det ikke kun lidt, det er meget bidt...

Jeg er startet i arbejdsprøvning, som startede som praktik, for godt 3 måneder (wow) siden, de har de her mini hama perler. Havde gået og kigget lidt på dem, og tænkt, ja, ja jeg er jo ikke fem år mere, men jeg kan da give dem et forsøg... Skulle jeg da aldrig have gjort (læs: wii its fun) er blevet godt tosset med at sidde og lave perler.

Lige for tiden kan jeg ikke ret meget med mine hænder pga. smerter i mine håndled, så ingen hækling, ingen nogen ting ØV! Men perler, dem kan jeg lave så det bliver der gjort i stor stil herhjemme.

Jeg er begyndt at lave mine egne mønstre, for det er nu engang lidt sjovere, når nu man er uddannet mønster designer, så liiiidt arbejdsskadet er man vel blevet....

Her er et af de første designs jeg kastede mig ud i, og ja jeg ved godt at der sikkert er andre før mig der har lavet denne is, men hva´jeg havde det sjovt da jeg lavede den. 

Nu har I også chancen for og lave den :)


Farve nr. er:
Selve ispinden i beige har nr. 501-27
Den gule del af isen er nr. 501-03
Og den røde del af isen har nr. 501-22

Og er sikker på der kommer flere perle DIY´s IT´S FUN !!!




14. jan. 2013

Hvad giver man drengen der bliver 13?

Og som kun ønsker sig penge til en computer,
meget hurtigt blev vi enige om herhjemme, at det da (for os) er lidt fesent bare at komme med pengene og stikke drengen dem og så sige tillykke med fødselsdagen.

Så kreativiteten skulle på arbejde.

Første spørgsmål, hvad spare knægten op til?
En bærbar...

Hmm, okay... tænke, tænke... En bærbar, ja ok det har vi ikke lige råd til, så det må blive ved pengene.

...

..

.

Ok, brainstorm, computer? Tekstprogrammer? Ledninger? Mus? Hmmm
Mus - Ledning - Penge
Der var måske noget. Og her er hvad der kom ud af det


Nu er han i hvert fald hjulpet lidt på vej.

MUMS, vil også lige fortælle at vi fik hjemmelavede boller med smør og varm cacao med flødeskum. Og det er bare noget jeg ikke kan holde snitterne fra, så der blev lige hapset 7 boller og 3 gange cacao til mig, efter vi havde fået af vide gentagende gange at der var boller og cacao nok :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...