20. feb. 2018

VINTAGE MINI ALBUM

Jeg vidste jeg havde en A4 og en 6″x6″ blok med vintage papir liggende, som jeg købte for længe siden.
Ryggen på mit album er tapet fra en gammel tapetbog min venindes far gav mig.
På forsiden har jeg lavet en magnetic frame, ud fra denne DIY jeg fandt på YouTube. Synes det er rart at kunne udskifte mit billede på forsiden. Derudover har jeg dekoreret min forside med metal embellishments, desværre kan jeg ikke huske hvor jeg har disse fra. Da jeg havde limet mit decor på, manglede der ligesom et eller andet så jeg pyntede det yderligere med nogle halvperler som jeg fik for mange år siden af en kreativ veninde.
Nogle af mine sider har jeg ligeledes dekoreret med mine metalt embellishments. Jeg har dog valgt ikke at bruge al for meget decor på mine sider endnu, da jeg ikke helt ved hvad selve albummet skal indeholde.
Alle mine sider er lavet i alm. brunt karton og derefter dekoreret med designer papir. Kanterne på mit papir er alle inked med colorbox chalk ink i farven chestnut roan.
Derudover er der en lomme mellem hver side, så der er lavet ekstra meget plads til tekst og billeder, eller hvad man nu synes.
Her er en video der viser alle sider i dette mini album, jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang. Tak fordi du læste med KreaTive hilsner Ria-K.  • Type projekt: Scrapbooking, Mini album, nybegynder
  • Stilart: Vintage
  • Teknikker brugt: Die cutting, frihåndstegning af dekorative kanter på lommer, fantasi
  • Pynt/decor/Papir: Metal embellishments, Fairy Rhymes A4 paper pad, Websters Pages Collection Combo Pack Western Romance & All About Me 6″x6″ paper pad
  • Hovedfarve: Brun karton, colorbox fluid chalk inkpad Chestnut Roan,
  • Medium: Hobbylim, dobbeltklæbende tape og power/sticky tape
  • Udstyr som er brugt: Sizzix Big Shot, Spellbinders nestabilities #Labels One die, magneter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...