23. jan. 2014

Vis mig dit grej!

Man skal aldrig gå ned på udstyr, thats a fact!
Forleden dag læste jeg et anderledes, men godt, indlæg hos Frøkenen og Baronen, det handler, som overskriften også siger det, grej, altså vis mig dit grej! Det gjorde hun i hvert fald også, og det var faktisk sjovt at se hvad en anden havde af grej. Hun viste både strikke og hækle grej. 

Jeg viser dog kun mit hækle grej, strikke grejet er der ikke meget af.
Alt er i en kuffert som stammer helt tilbage fra min barndom, og ja det roder i den! 
Som i virkelig roder.

Der er små prøver, mindre projekter, en gang imellem et par garn ender, og alt muligt andet som ikke altid lige er noget man vil forbinde med at hækle.


Før jeg gik over til clover nålene, ja der var det bedstemors, mosters og mors gamle nåle der blev anvendt, men nu er det clover! Elsker dem, garnet uanset kvalitet glider let på nålen hvilket jo bare er en fryd.
Nederst i billedet ligger en ny nål, jeg fik den i julegave af mine forældre, den er ergonomisk korrekt udførst, som der så flot står. Str. er 1.50mm så den skal bruges til det der helt vildt tynde garn du ved nok?!
Ellers er der mange af de gængse ting, saks, nåle, maske makører, omgangs tællere... 

Derudover har jeg min trofaste lille blok, hvor der gøres mange notater, også nogle jeg ikke kan finde rundt i. Der står sikkert også en enkelt indkøbsliste. Når man har sagt blok, må man også sige blyant og viskelæder. 
En "lille" lommeregner har jeg da også plads til som du kan se. 

Banderoler, kuglepenne og et par færdige sommerfugle har jeg også fundet plads til. 
Hov der ligger da også sådan en lille raslebøtte til at putte ind i ens hæklede dyr, den havde jeg slet ikke lagt mærke til lå i min kuffert. Ups... :)

Hvad har du af grej? Og tør du vise det frem? Hvilket grej er et must for dig?1 kommentar:

  1. Uuuh! Tak for link :-) Og tak for kigget i gemmerne. Det er altid hyggeligt at se andres grej, synes jeg :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...