5. jan. 2014

Tilbageblik

Selvom vi nu er 5 dage inde i det nye år, så forstår jeg stadig ikke helt hvor 2013 blev af, og hvorfor året pludselig fik så travlt. Ikke sagt at jeg vil komme til at savne 2013 på nogen måde, enkelte øjeblikke vil jeg se tilbage på og glæde mig over. 

Men skal jeg være helt ærlig, så er jeg glad for at vi er ude af 2013, det har for kæresten og jeg været det værste år i vores tid sammen. Ikke os imellem, men med vores kamp i det offentlige system. Jeg lider af kroniske smerter og gigt og har gået sygemeldt i laaang tid nu, jeg vil rigtig gerne arbejde, det jeg nu kan, men kan ikke rigtig få lov, pt. er jeg plantet på kontanthjælp og ja med den nye reform, så er det ikke nemt at få økonomien til at hænge sammen!

Ikke at jeg vil bruge dette som undskyldning for noget, men på baggrund af dette kan der til tider godt gå et "par dage" mellem mine indlæg og måske kommer der ikke en fredagsvideo. 
Dette er hårdt for mig, til tider ligger jeg i sengen med så absurd mange smerter og kan intet andet, og nogen gange dræner det offentlige system mig, så der absolut ikke er overskud til noget.

billedet er lånt HER

Men, men, men 
heldigvis har der også været gode oplevelser med venner og familie. 
Sammen har vi også haft gode oplevelser og som altid nydt hinanden. 

2013 var også året hvor vi mistede vores elskede Mis Diva


Men i 2013 bød vi så vores nye misse pige Ofelia velkommen, vores lille hyæne tøs.
De første 2 måneder var noget turbulente og fyldte med knurren og hvæssen af hinanden, men nu, ja så ville de, Bastian og Ofelia, ikke være foruden hinanden. Så på katte fronten er alt lutter idyl. 
Så mangler vi bare at alt med sygdom falder på plads så vi igen kan få en bare nogenlunde almindelig hverdag.

Det er ønsket for 2014, hvad er dit ønske for 2014?2 kommentarer:

 1. Hej Ria
  Godt nytår til dig og dine :-)
  Ej, hvor jeg bare synes vi har et "surt system" system efterhånden !!
  Jeg har selv været igennem et længere sygdomsforløb og var meget tæt på at miste mine sygedagpenge..... Nu har jeg så en uddannelse der gør det muligt for mig, at arbejde som vikar. Det har vi så valgt nu, da jeg på den måde bedre selv kan bestemme hvor meget og hvad jeg vil arbejde med.... Jeg kender flere der står i din situation og er syge.... for ikke at tale om alle dem, der søger og søger og ikke kan finde et job :-(

  Jeg ønsker dig alt godt og en masse medgang i 2014.

  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina,
   Også et godt nytår til dig og dine, håber i har fået en god start på året.
   Tak for dit søde ønske om masser af medgang i 2014.

   Ja desværre er der mange der kæmper med systemet lige for tiden. Jeg ønsker selvfølgelig det bedste for dem alle, men frygter for hvordan fremtiden vil se ud for mange.

   Håber du får en skønt 2014 :) med alt godt og med medgang også :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...