15. apr. 2014

Der går SÅ lang tid i mellem...

Ved det godt, og det er absolut ikke med min gode vilje...

Og her kommer min dårlige undskyldning så, min computer er afgået ved døden, vræl, snøft og øv.
Så status er at jeg ingen computer har, dette er en jeg lige har sneget mig til at låne, altså den jeg har lavet dette indlæg fra, men hvor føler man sig da "fortabt" uden en, havde slet ikke nogen idé om at jeg var SÅ afhængig af en skide computer... Men det er jeg altså. Desværre har jeg ikke økonomien til at gå ud og købe mig en ny, hvilket er ret irriterende. Hvornår jeg får råd til en ny, ja det ved jeg så heller ikke, men håber da at jeg i hvert fald indenfor et år kan få skrabet lidt moneter sammen.

Nok om dårlige undskyldninger, ej oki vil du hører en mere?
Vores lille Ofelia, blev skambidt i hendes fod af en anden kat, så hun måtte opereres. Der var kommet en byld inde i poten og to af tæerne var vokset sammen. Hvilket resulterede i at hendes pote var dobbelt så stor som de resterende tre poter. AV siger jeg bare...

Her i går var vi så nede ved dr. dyr igen, for at få hende tjekket op, eller det vil sige for 14 dage siden var til det første tjek, hvor dyrlægen på ingen måde var tilfreds med hvordan poten så ud, så hun fik et skud medicin ~ antibiotika/penicillin og en ny tid i går.
Så jeg brugte ugen på at vaske hendes ømme pote med baby produkter og rense og rense og rense den.... BARE for at hun ikke skulle igennem endnu en operation, hvor hun ville have fået fjernet en tå, AV, og i går kom dommen så. ROS til mor her, for hævelsen var faldet, der var kommet et fint, ikke betændt sår på poten, og alt var super duper. Dog skulle hun stadig være under observation, og i tilfælde af at hun begyndte at bide i poten, den blødte eller væskede skulle vi komme igen. Så YAY for gode nyheder.

Men vender snart tilbage igen, for har noget at vise jer....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...