6. apr. 2015

Det var så næsten det

Påskens sidste dag er nu i gang. Mange starter på arbejde i morgen. Her i huset har vi ferie. I går tilbragte vi den ved stranden i Grenå, hvor vi samlede en masse sten, og ikke mindst slebet glas, jeg elsker slebet glas og har efterhånden også ret meget af det.

Nå men mens jeg stadig kan nå det, så har jeg for første gang lavet et påske kort. Jeg skulle bruge et billede af en påskehare og via en google søgning fandt jeg et billede af to påskehare af chokolade der sidder overfor hinanden den ene har fået bidt sine øre af og den anden sin bagdel. Den sidstnævnte siger "My Butt hurts" mens den anden svare "What?" det fik mig til at grine og jeg tænkte "Det bliver jeg nødt til og lave om til et kort" Det kom til at se således ud.Håber i alle sammen har haft en god påske.

And Now in English
This is easters last day. Many people start work tomorrow.

I have made my first ever Easter card. I had to use a picture, for another project, of an Easter bunny and via a google search I found a picture of two chocolate Easter rabbits, sitting opposite each other, one has been bitten his ears of and the other his butt. The one with his butt bitten of says "My butt hurts" while the other answers "What?" This made me laugh and I thought, "I have to make this into a card" In the pictures you can see how it turned out.


Materialer brugt / Supplies used

Lawn Fawn stamp sets:
- Hello Baby
- Sally´s ABC
- Smitty´s ABC

Distress Markers:
- Vintage Photo
- Rusty Hinge
- Tea Dye
- Scattered straw
- Pumic stone

Do crafts x-cut Speech Bubbles Die

Creme farvet karton / Creme cardstock
Hvid karton / White cardstock
Memento Dye Ink Tuxedo Black + marker
3D Puder / Foam tape
Rhinestones in champagne

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...