14. sep. 2011

DRØMME HOBBYFORRETNINGEN FUNDET!!!

Forestil dig at du står i en tom hobbyforretning.
Den er helt tom, der er ikke engang en ensom lille nullermand i det ene hjørne.

Hvorfor er det så lige at du skal forestille dig det?

Jo, fordi jeg har brug for DIN hjælp!

Hvis du nu forestiller dig, at du i denne tomme hobbyforretning, kan komme netop det du vil have på hylderne. De varer som du mener hører hjemme i en hobbyforretning, de varer som du savner?!

Det er helt op til dig! Jeg vil gerne høre din mening.

Skal der være perler?
Værktøj af forskellig art?
Papir?
Kageforme?
Modellervoks?

Der skal ikke tænkes rationelt, se dette som din drømme hobbyforretning.

Hvilke varer ser du?


4 kommentarer:

 1. Jeg ser hama-perler m tilbehør, pap og papir, kageudstikkere og tilbehør (pastafarver, tyller, fondant), træ, glas og porcelænsartikler til at male på, maling til både indendørs og udendørs. Fjer, rulleøjne, vatæg og kugler, piberensere. Forskellige slags ler til modellering. Og selvfølgelig de redskaber man skal bruge, pensler, sakse, knive, pincetter. Samt mulighed for walk-in kursus, der skifter fx hver måned. Garn ville jeg også gerne se :o)

  SvarSlet
 2. Hejsa Jette,

  DEt var også nogle rigtige gode forslag, de ligner meget mine.

  Gad vide hvad andre derude tænker??

  SvarSlet
 3. Hej Ria. Først og fremmest: sikke en fin blog du har her. Jeg er meget ny på blog-lan og er endnu ikke kommet i gang med at ligge mine kreative indslag på min blog endnu, men det kommer - bare vent.
  jeg er for tiden meget optaget af at sætte gamle møbler i stand og selv designe ting i træ og stof. min hobby-forretning ville derfor være fyldt med farvestrålende stof, papir, lækre træsorter, gamle træmøbler, limpistoler, hæfteklammer, maling, tapet, oxyder (kraftig pulverfarve), pensler, tape, sakse vat, monteringspuder, hynder. Desuden er jeg ved at lære at hækle, så farverigt garn (ala "Tante Grøns") til "mormor"-firkanter..

  Håber det gav lidt. :)

  SvarSlet
 4. Hej Little Miss Blomgren
  Velkommen i blogland :)
  Tak for de venlige ord. Glæder mig til at se dine kreative indslag. Pga sygdom har jeg ikke fået gjort så meget ved bloggen her i den senere tid. Men regner stærkt med at der i løbet af i dag/aften kommer nogle indlæg på bloggen. Der er jo en masse kreativt man kan give sig til, nu hvor julen nærmer sig. GLÆDER mig til julen kommer.

  Det er også nogle gode ideer du har at byde ind med der. Det kunne være indlægget skulle have heddet "Hvilken hobby forretning foretrækker du at handle i?" eller "Forretning eller nettet?"

  Hvad foretrækker du forretning, og givet fald hvilken? Eller er det nethandel du foretrækker, og givet fald hvilken?

  Håber du har haft en god weekend.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...