15. feb. 2012

Jeg lover at lade være med at grine...

Synes det er sjovt når man kommer til at fange billeder som dette, Dette er vores mindste kat Bastian, i sommer lå han her på sofaen og så så fredefuld ud på det dejlige vejr, så jeg tænkte at jeg ville indfange det, og lige i det jeg tager billedet gaber katten, det ligner mest af alt at han ligger og har det største grineflip. Elsker bare det billede for det beskriver ham så dejligt.
Udover Bassen har vi også en større kat som har det passende navn Diva, Diva er en Diva med stort D. Desværre er hun en lille smule bange for vores kamera, så hende får vi ikke taget så mange billeder af uden at det er flugt billeder, eller nogen med lukkede øjne... Hmm, men så på min fødselsdag sidste år, og ja det regnede den dag. Fik jeg taget et sjovt billede af hende også. Jeg stod og roede med kameraet og ville lige teste det, og tænkte at jeg da så lige kunne taget et billede af hende, hun sad og kiggede ud af vinduet, og ville jo ikke vide af det. Da hun så vender sig om får jeg dette billede ud af det.
Elsker bare vores katte. De er som dag og nat, men alligevel ligner de hinanden så meget. 

Kan I alle have en god dag

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle sjove billeder du har fået taget :) Man skulle næsten tro der var computer grafik med i spillet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja faktisk, men nej det er der ikke, var bare heldig med kameraet... Det er så heller ikke noget der sker særlig tit for mig, derfor betyder netop disse to billeder så rigtig meget for mig.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...