9. nov. 2012

Findes der noget bedre?

End at komme hjem, og virkelig kunne mærke at man har været savnet?

Forleden dag da jeg kom træt, som i, jeg håber jeg når sofaen inden jeg falder om så træt er jeg, var der en lille en der var rigtig glad for at jeg var hjemme igen.

Kunne høre hende kalde oppe fra første salen, så kaldte på hende og med hurtige spring var hun nedenunder og havde da heller ikke andet end lige fået mig sat i sofaen før hun puttede sig ind til mig, og brummede lystigt af glæde over at jeg var hjemme... 


Dette er en af de mange grunde til at jeg elsker at have kæledyr. De er så ligetil, man er ikke i tvivl om, om man har været savnet, om de holder af en, om de er i dårligt humør... Der har jeg diverse kradsemærker som bevis. 

Dyr er bare så ligetil, hvis man bare sætter sig lidt i deres natur, så er glæderne mange.

Der er da heller ikke noget som at ligge og dase på sofaen med sådan en lille uldtot, der trygger sig ind til en, og man kan mærke dem brumme af glæde.

Det har også sine negative sider at have kæledyr, meeeen helt ærligt, så overhaler glæden ved at have dem, de negative sider meget hurtigt. 2 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med dig :) Jeg har en lille hund, som altid har savnet mig når jeg kommer hjem. Og der er da ikke noget så hyggeligt som at ligge i sofaen sammen med ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også super hyggeligt, har selv haft hund i al den tid jeg kan huske, desværre måtte jeg aflive den sidste for fem år siden :(
   Og nej det var også bare skønt at ligge og slappe af sammen med ham.

   Men de to små misser er nu heller ikke så ringe at ligge i arm med ;)

   Kan du have en god weekend

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...