18. sep. 2014

Det var ellers meningen

At jeg ville have lagt endnu en kort video ud i dag, men på grund af et mindre uheld med en permanent tusch i går, som resulterede i meget blå fingre går der nok et lille stykke tid inden den kommer op.

Synes nemlig ikke lige jeg vil vise fingerne frem, når de ligner en krydsning mellem en europæer og en smølf.

Men så er det jo godt man er en lille smule glemsom, for har jo stadig ikke vist mit andet glemte box-kort. Dette kort blev brugt til endnu en konfirmation, denne gang hos den ældste af kærestens brors unger. En fodbold tosse.

Så ja, kortet blev selvfølgelig lavet i allerbedste fodboldstil. 
Derudover havde "drengen" kort forinden sin konfirmation oprettet en chili-blog (skal lige sige at der kun kom et indlæg) så da kæresten som er chili-entusiast og derfor har MANGE planter, skulle holde sin tale for ham, havde han en lille manddoms prøve med til ham, en omgang chili-smagning. 
Hvilket var underholdende at se på. Men som præsentation af denne chili-smagning, havde kæresten bestilt et par hæklede chilier, så dem får i også lige at se, eller i hvert fald den ene af dem. Tror han var glad for at den chili han skulle smage på ikke var af den størrelse som den hæklede chili har, hehe.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...