28. feb. 2016

Stronger than you think

English text is in bold and cursive
----
Jeg har malet en sten, der skal symbolisere at man er stærkere end man tror.
Selv synes jeg at være sluppet okay godt fra det.

Motivet fandt jeg via en google søgning og så var det ellers igang med blyant på stenen, da jeg var tilfreds med tegningen, tegnede jeg den op med en tynd posca tus, og farvelagde den med posca tusser. Da den var helt færdig og jeg var tilfreds, fik den en gang lak. 

I have painted a stone that symbolizes that you are stronger than you think.
I'm so pleased with the results, I really like the stone.

The subject I found through a google search and then I first drew the image on the stone with a pencil, when I was satisfied with the drawing, I drew it up with a thin Posca marker, the I colored it with Posca markers. When it was completely finished and I was happy, I gave the stone Lacquer.


I får også lige et citat. Citatet er et jeg selv har fundet på. Lysene var nogle jeg fandt (kan ikke huske hvor) til billige penge og så satte teksterne sammen så de dannede dette citat

I created a quote. The candles were some I found (can not remember where) very cheap and 3 of the candles texts went well together, and made this quote2 kommentarer:

 1. Fede lys. Hvordan er teksten lavet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der må jeg være dig svar skyldig. De er købt færdiglavet, jeg har bare sammensat dem så de dannede et citat der for mig gav mening.

   Men ønsker du selv at lave nogle kan du fx printe på et stk af en serviet, hvis du deler servietter så får du et meget tyndt hvidt stykke. Dette stykke kan du så printe på, klippe ud og så vedhjælp af en varmepistol tilføre dit lys :)

   Hvis du har lyst kan jeg godt lave en DIY med billeder der viser processen :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...