20. dec. 2012

Noget med 3x1 DIY

Så er der lidt DIYs til jer, det er tre forskellige snefnug som både kan anvendes med midi og mini hama perler (og også perler af andet mærke)

Hvis der er noget, så spørg endeligt.
Jeg laver mine snefnug på de 6 kantede plader
Det er lidt et tælle arbejde, men håber i kan finde hoved og hale i dem. 

Nemmest er det at starte i midten og så arbejde sig ud af... 


4 kommentarer:

 1. jeg synes det er nemmest at starte nedefra og op, men sådan er man jo forskellig :-) Jeg har lavet nogle stykker ud fra opskrifter jeg har fundet på pinterest. Som du måske kan se på mit indlæg her http://linen-med-mere.blogspot.dk/search/label/perler er den ene model lidt mindre end dine, og den synes jeg er rigtig sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også rigtig fine.
   Havde slet ikke skænket det en tanke at der også kunne findes nogle DIY´s på pinterest... Sad bare og hyggede mig en aften og dette er hvad jeg kom frem til :) Skulle jo liiige prøve de der mini hama perler nu vi havde dem i butikken, skulle jeg så aldrig have gjort, er jo blevet bidt af det ;)

   Slet
  2. har du købt plader der passer til mini eller hvordan? jeg har lidt en plan om at jeg skal ha' lavet en fingerring af de mini jeg har købt, så det er kun midi der bliver produceret jule-dimserier af her :-)

   Slet
  3. Jeg arbejder i en hobbyforretning i Randers, hvor vi har alle pladerne til mini perlerne, så dem har jeg brugt. Havde i første omgang også tænkt mig at lave en ring ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...