17. dec. 2012

Hurtig måde at sprede julehygge på

Min dejlige veninde Milla og jeg var i lørdags ude og spise brunch og marathon shoppe, 
havde lovet at hjælpe hende med at udrydde nogle af de mange julegaver hun skulle have i hus, og vi gjorde det også rigtig godt.

Ja jeg er jo færdig, hehe (for første gang i mit liv inden den 22 dec.) med at købe julegaver og var det allerede i november. Men det gav så anledning til at købe lidt gaver til kærestens nevøer... 

Men tilbage til Milla og jeg. 
Milla er en sådan en type person som man kan snakke med alt om, medmindre det er noget ulækkert og hun liiiige har puttet noget i munden, hehe... Men det kan godt være sjovt. Man må jo godt være lidt drillenisse her i december.
Hun er stille og rolig, ikke opfarende, altid (næsten) med på sjov, hygge og et glas vin. Hjælpsom, lyttende og altid klar med et knus. Men hun er meget mere end det.

Derfor syntes jeg at jeg ville give hende lidt julehygge.
Det gjorde jeg så ved og og give hende denne gave:


Så hun kunne kravel under et tæppe i sofaen til en god film, med en kop varm cacao med skumfiduser og en slikstok til at røre rundt med, dét er da julehygge så det driver.
En nem lille gave, når man lige har lyst.

Den anden gave er en lille pakke bestående af 2 poser mini hama perler, en perleplade, to (af mig) hjemmelavede snefnug (efter eget design), samt to små diy´s på hvordan de er lavet... 
Mini hama perlerne er noget jeg selv lige er begyndt på, fordi jeg tænkte jeg godt lige kunne bruge nogle små perle snefnug, men de alm midi perler er for store... Og  nu er jeg total bidt af en gal mini hama perle, det er så hyggeligt. Har også haft nogle snefnug med ned på arbejdet (Hobbykælderen i Randers, kig endeligt forbi) hvor de nu hænger i vinduet.

Min chef tog dette billede af et af dem:


Jeg har puttet glimmer lim på dem, og når det så er mørkt udenfor og lyset fra fx et fyrfadslys eller en lampe så lige fanger det drejende snefnug, ja så ligner det nyfalden sne, så nu har jeg lavet mange, som i rigtig mange, bare fordi de er så fine... Det ender snart ud med en snestorm her hjemme hvis jeg ikke får stoppet i tide...

Jeg har lavet endnu et design og er nu oppe på 3 stk. Så en diy til hvordan de er lavet og hvordan de ser ud, følger en af dagene.

hav en god dag derude 

2 kommentarer:

 1. Det må vist være mig du snakker om, tusind tak for de søde ord ven:) Jeg tænkte på dig, da jeg drak cacao'en, og da jeg kom op at slås med de små perler... thi hi. Det er fantastisk med en veninde der kan formå at overraske gang på gang, og sprede så megen glæde. Føler mig heldig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød og i lige måde bortset fra det med cacaoen og slåskampen, jeg fik en latte i stedet.
   Det gør mig glad du det kunne bruges.

   Vi er vist begge heldige ven

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...