26. jun. 2014

Et smug kik kan du få

Min morgen var rigtig, rigtig god
Mindste katten var i rigtig putte humør, og det nød jeg i fulde drag,
beklager morgen tøjet, men se lige, er der noget bedre end og sidde med sin morgen kaffe og en brummende ven ved sin side?


Det er ren idyl :) Elsker det.

Ellers er det ikke fordi der er sket det store i dag, har fået tømt alle vasketøjskurve, så det var lækkert nok. Men tillod mig og tage lidt af en dovner dag, det er jo okay en gang imellem i hvert fald. 

Du får lige et smug kik på hvad jeg har gang i pt. kan dog ikke vise dig det endnu, da det er en gave og jeg ved modtageren sidder og kikker med her på bloggen i ny og næ.


Det er tunesisk hækling jeg har gang i og det er et kæmpe projekt, men det skrider fremad.... 

Nå men valgte at sætte mig ud i det dejlige vejr og hækle, hvor pludselig og uden forvarsel, begyndet det ellers bare at regne, og ikke sådan noget argh det overlever jeg nok dryp, næ nej, det var kæmpe dråber der kom, så fik hurtigt samlet mit krea-projekt, og drønet ind i stuen.... Kort tid efter kom ældste katten og ligne en der lige havde overstået 10 baner i svømmehallen, nøj han var våd. Hold nu op, ikke et men to håndklæder skulle der til for at få ham tør igen... 

Nu ligger ældste katten så og sover noget så fredeligt, og der kommer et grynt i ny og næ, sidder lige ved siden af med krea-projektet i skødet og blot nyder stilheden, at skrive med en veninde (som jeg ikke har set i evigheder, hvilket jeg håber vi snart får lavet om på) på facebook og lave dette indlæg :) Livet er skønt.


Udenfor ser himlen fantastisk ud, og jeg glæder mig over at dette er min sidste aften alene på slottet i morgen kommer kæresten hjem fra forretningsrejse og jeg behøver vist ikke sige at jeg GLÆDER mig :)


Kan i have en god aften :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...