3. nov. 2014

Til dig fra mig

I dag er der 50 dage til juleaften?! 
Det er altså ikke mange dage, hvis man tænker på hvor hurtig resten af året er gået....

Ingen stress her... Gavemærkerne er klar... Eller det vil sige nogen af dem er, men resten har jeg allerede designet i tænke tanken. De skal bare lige laves.

Det sjove med disse gavemærker er at de på ingen måde er blevet som jeg havde forestillet mig de skulle se ud. Havde en idé, et billede inde i hovedet. Men under udarbejdelsen af dem skete der et eller andet der gjorde dem, ja... bedre. Jeg er i hvert fald tilfreds med dem, og kunne ikke rigtig stoppe igen med og lave dem.


Det er sådan nogle åbne lukke nogen... Og de røde bær på grenen over bjørnens hoved er perler fra Tiger som jeg har smeltet i ovnen.... YAY for Tigers perler, men ØV at det kun er en sæson vare.Elsker også denne elg, der har fået sit gevir viklet ind i en lyskæde, for at simulere at lysene er tændte har de fået sig en omgang glimmer lim... Og iiihhh kan altså ikke lade være med at smileEller var det noget med en lille hund, med egen nissehue... Det er dog svært at se på billederne men den hvide del af nissehuen har fået sig en omgang glimmer lim, som får den til at se sådan lidt fluffy ud. Effekten er meget bedre når man står med selve gavemærket i håndenEller var det noget med en lille kat, der står med hans/hendes flettede julehjerte... 4 kommentarer:

 1. Wauw, hvor er de søde og flotte! :D må man spørge, hvor du har dyrene fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Janni :)
   Du er altid velkomme til at spørge hvor jeg har div. ting fra. Stemplerne er fra Paper Smooches, hunden og katten er fra stempelsættet "Chubby Chums" og elgen og bjørnen er fra stemelsættet "Chubby Chums Pals"

   Slet
 2. Ihh altså hvor er de søde dine gavekort til julegaverne :-)
  God idé.
  Jeg har gavekort på højkant til et fotoshoot, hvis det var noget.

  God aften fra Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria,
   Tak for de søde ord :) Håber de yngste også vil synes om det, :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...