5. mar. 2012

Mød Molly

Dette er Molly
Molly er en lille mus. Hun kom til verden den 25 feb. da jeg og en masse andre dejlige krea piger var til krea dag i Århus. Dét var altså en hyggelig dag.
Hov, det ser ud til at Molly har fået øje på dig...
Hmm, ser også ud til at hun har noget at fortælle...
Ja, hvad er der Molly? Ikke genert nu... 
Hvad er det du siger? Er dit indre lavet af skallen fra legetøjet fra et Kinder æg? Jamen så må du da være et kinder dyr. 
Synes selv rigtig godt om hende, hvad synes i? Har en del andre dyr i tankerne, ideen kom jeg på da jeg så nogle børn bruge bøtterne som små dyr, altså de havde åbnet dem, og så stod de og åbnede og lukkede dem, for at animere at de åbnede munden... Så dukkede min indre kreatrold straks op, og fortalte hvad der kunne være smart.

Et Kinder Dyr blev til, et lille dyr, som kan holde på en hemmelighed... Hvad synes I?


8 kommentarer:

 1. Hvor er hun/den altså helt igennem fantastisk! Kommer der mon en DIY? ;-) Jeg ville i hvert fald ELSKE sådan en lille "hemmeligheds-kræmmer"!
  Ha' en lækker aften ... Og tusind tak for sidst!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane,
   Tusinde tak skal du have... Er også selv ret tilfreds (ingen jantelov her) Den var også lææænge undervejs, men endelig færdig. Har nu en ide om andre udgaver, ender nok med og have en hel bondegård af små kinder dyr.
   Kan du have en fantalastisk god aften, og ja tak for sidst. :)
   KH Ria

   Slet
 2. Hvor er den sød!! Jeg gad også godt se en diy :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette,
   Tak skal du have... Skal lige prøve igen, for har faktisk ikke skrevet andet end halvdelen ned, og noget af det passer ikke rigtig. Så det må jeg se på.

   Slet
 3. Det er noget af det sødeste jeg nogensinde har set!!!! :) Jeg må lave en der ligner! Jeg elsker de store øjne med den lille pupil :)

  Tak for alle dine kommentarer på min blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak får helt røde kinder. Jamen det var så lidt med alle de kommentarer... De er vildt søde de futter du har fået lavet :)

   Hvad angår øjene, ja så skal jeg nok lige have øvet mig lidt i de der franske knuder som I foreslog jeg lave... De er ikke helt perfekte, men tæt på.

   Slet
 4. det er GENIALT ! SÅ sødt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...