25. mar. 2012

Øv med øv på, og et væld af blomster

Øv med øv på, og en kande øv som ekstra tilbehør. ØV!
Har ikke kunnet lave ret meget kreativt, som i ingenting faktisk. Hver gang jeg er gået i gang har jeg i løbet af få minutter fået SÅ brændende ondt i begge mine håndled og ud i tommel- og pegefinger.... AV!

Men besluttede mig så for her til aften, efter en weekend fyldt med afslapning, godt vejr, væren ude og se på nyt hus samt ny bil til mig, at det da for hulen ikke kunne passe at jeg ikke kunne få lavet noget kreativt. 
Så satte mig for at lave de sidste blomster, som skal bruges til venindens datters konfirmation.

Så frem med mine punches og så ellers i gang med at punce 2 x 149 blomster ud....
Først 149 store i mørkelilla, så 149 små i lyslilla. Og lime, lime, lime og så, så det sådan ud...

Så var det blevet tid til at montere en lille perle på hver blomst
Klip en perle ud, samle op med pincet, sætte på blomst og ligge den til side... Når man har gjort dette 149 gange ender med en lille bøtte herlighed
NU er jeg jo så heldigvis færdig med de mange blomster... 
Men bøde for det gør jeg også... Av, av, av mine stakkels hænder dunker, nogle gode råd derude?`

Ps: Håber I alle har haft en god weekend, sikke et vejr var? Wauw.


4 kommentarer:

 1. Hold da også op for et arbejde! Kan da godt forstå du får ondt i hænderne. Men flot ser det ud

  SvarSlet
 2. Hej,
  Tak skal du have. Problemet var at jeg i forvejen havde ondt og ikke har kunnet lave noget kreativt i en uge... Så fik jeg kriller i går aftes og dette var hvad det blev til, men det gjorde kun ondt værre desværre. Meeen det kunne jeg jo have sagt mig selv.
  Kan du have en god uge

  SvarSlet
 3. Ih, hvor jeg kender det alt for godt. Jeg har haft ondt i arme/håndled/hænder on/off siden jul. Og det er bare SÅ irriterende!! Jeg ved da godt at det skyldes overanstrengelse, og at jeg bør holde mine lemmer i ro, men det er ikke så ligetil. Jeg bliver så rastløs, når jeg ikke kan kreere, og så "kommer jeg til" at lave noget, som får smerten til at blusse op igen. Men i går fandt jeg ud af, at Voltaren gel kan få smerten til at forsvinde midlertidigt (om det så er godt eller skidt vil jeg lade stå hen i det uvisse ;o)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette,
   Ja har også været på apoteket og købe Voltaren gel, men zip - nada - non effekt har det haft. Smertestillende virker heller ikke. Forstår ikke hvad det er kommet af?! Kom fra den ene dag til den anden... Hmm, rigtig øv med øv på, bliver nemlig også rastløs hvis jeg ikke kan få afløb for at kreere.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...