4. mar. 2012

Så kom der også styr på det

I bunden af min blog, er dette billede blevet tilføjet! 
Det er et billede over de igangværende projekter jeg har.
For en del dage siden, kort før vi var til krea dag i Århus, talte jeg sammen at jeg havde gang i ikke mindre end 23 forskellige projekter. Så i fredags besluttede jeg mig for at lørdag skulle være dagen hvor jeg ville bringe orden i alle de mange projekter. Det resulterede så i at jeg nu kun har gang i 11 projekter, puha!

Det vil altså sige at 12 projekter er draget videre til de evige ufærdige projekters verden, snøft. Sørgeligt men sandt. Her imellem var et syprojekt, ala nu skal der syes en sommer kjole til mig selv, mønsteret var lavet, men nu krøllet sammen... Ria, ja jeg ved det godt. 8 hækle projekter er trævlet op... og 3 projekter ala nu skal jeg altså lære at strikke mere end ligeud og bagud (ret og vrang, vi lærer jo på hver vores måde)

Så derfor har jeg nu taget beslutningen om, ikke og have gang i for mange projekter... Hmmm gad vide hvor længe det holder?

Kan I alle have en god søndag

3 kommentarer:

 1. Man siger jo.....

  Man har et standpunkt til man tager et nyt ;-)

  Men mon ikke der kunne blive nogle projekter færdige inden der kommer et nyt ;-)

  Og en god weekend til dig også :)

  SvarSlet
 2. Kender det så god så godt. Ser en ny ide og vupti så har man et nyt projekt. Jeg har dog kun 6 projekter for tiden.

  Ha`en dejlig søndag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det starter med 1, 2 og så pludselig er der mange... Er i dag blevet færdig med et af mine projekter. Kinder dyret Musen Molly, se indlæg fra idag :) Men så er der imellem tiden kommet to nye til... Hmm, har vist ikke så god til at have få projekter.

   Håber også du havde en dejlig søndag

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...