2. mar. 2012

Umh hvor det smager

Godt! Har haft gang i ovnen igen, og denne gang var jeg selv 100% tilfreds. Har bagt ostebrød...
Er lidt stolt af mig selv, troede jo ikke på jeg kunne bage, men må da sige at jeg er kommet efter det... Så en stor tak til min veninde Sanne, hun er ski en sand læremester!!! 1 lektion og jeg kan hitte ud af og få fut under røremaskinen. Lækker, lækker... Nu har vi så også brød i lange baner i fryseren, så vi kommer ikke til at mangle...

Resten af aftenen står i kreaens tegn, har et tæppe der skal lægges sidste hånd på... Nu mangler jeg nemlig kun lige og hæfte ender og hækle en kant. GLÆDER mig til det er færdigt. 

Har en ide om at jeg i morgen skal prøve og gøre status over alle de mange projekter jeg har gang i, liste dem alle op, således at der faktisk er et overblik over dem alle sammen! Der er, i hvert fald for mig, noget psykologisk dejligt befriende i at kunne sætte flueben ud for et færdigt projekt, ahh. 
Når jeg så er ved det, kunne jeg jo lave en liste over de mange projekt ideer jeg har i tankerne... Hmm dette kunne godt gå hen og blive et lørdags projekt.

God weekend derude :)

2 kommentarer:

  1. De ser da bare rigtig lækker ud - hvor er opskriften fra.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, tak. De er supre lækre, og en lækker ting at have i huset når man er lidt sulten... De er fra Amo: Den store bagebog nr. 3 Året rundt. Det er opskriften der hedder frøsnappere, har dog ikke lavet dem lige så lange og tynde som der står i opskriften, og den blå birkes blev byttet ud med sesam frø da jeg er ved og drukne i dem ;o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...