26. apr. 2012

2 skønne dage

Nøj hvor havde jeg en hygsom dag i går, var i Aalborg og besøge en veninde og meningen var egentligt bare en omgang eftermiddags hygge med shopping inkluderet. Dét blev så til eftermiddags shopping hygge og overnatningen. Nøj hvor blev jeg forkælet, om aftenen efter mange timers shopping og mange poser i hænderne, gik turen hjem til hende, meeen vi skulle da lige forbi fandanko og have to pastaretter med hjem. Derudover var der købt friske jordbær, virkelig god mørk chokolade og en hvidvin. Gudskelov for Sannes ekstra tandbørster hun altid har liggende. Og nå ja, rent tøj og et bad nappede jeg da jeg kom hjem. Morgen maden var også super, frisk frugt, varme grovboller med alt godt til og så varm te.
Er helt snakket ud, så måtte lige nappe en morfar på sofaen, sammen med Miss Diva (katten) Som nu har fortsat hendes morfar herinde på puffen på mit kontor. Love It!!!

Men et lille kort er det da også blevet til i dag, udover shopping med kæresten, så udover bukser til kæresten blev det også til 12 snapseglas (kæresten laver dem selv, ikke glassene men snapsen, mums) en 7,5l gryde til mig fra scanpan wiii glæder mig til at få den brugt og så en biblioteks tur.

Men tilbage til kortet jeg havde jo egentligt lavet en lille aftale med mig selv, som gik ud på at jeg skulle forsøge mig med og lave maskuline kort, men det er lidt som om det ikke går helt efter planen, her er i hvert fald endnu et "piget" kort.

Måske kunne det gå til en manse? Hvad mener I?
Jeg kan godt lide effekten, med at cirklen sidder på indersiden af kortet, dog synes jeg selv at selve hullet og cirklen er blevet lige lovlige store, der er ikke møj plads til at skrive en dejlig besked til modtageren... 

2 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med lidt forkælelse. Kortet er superflot og en god detalje med cirklen. Dog tror jeg, jeg vil undlade den lilla sløjfe hvis kortet er til en mand :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle,
   Tak skal du have :o) Ja det var super dejligt, nød det i fulde drag...

   Skulle kortet sendes til en mand, ville jeg nok ændre farven på sløjfen, til en lidt mere "mandig" farve... synes at undvære den helt ville være synd.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...