30. apr. 2012

Wauw for et skønherlig vejr

Nøj hvor har vejret bare været fantastisk i dag.
Har sågar siddet med bare arme og bare nydt det gode vejr (og en bog) 

Dagen startede godt med at jeg tog ind til byen. Skal have fundet en kjole (eller noget) for skal til bryllup på lørdag. De skal vies på rådhuset og så skal vi hjem til dem og grille, så tænker lidt, at det skal være noget pænt, pænere end hverdag, dog ikke galla... Hvad synes I?

Ellers har dagen igen, igen stået i de 70 bryllups invitationers tegn, har nu fået skåret 2/3 alle delene til dem ud, så regner med at kunne nå et rigtig godt stykke i morgen.

Derudover har vi været i haven, alle fire, Kæresten, kattene og mig. Vil lige dele nogen af de mange billeder kæresten tog, første billede her er af mig, der sidder og nyder den dejlige varme solen gir 
Efterfølgende blev det til tre enlige mælkebøtter der sikkert ligesom jeg nød det gode vejr.
Blomsterne fra et af de mange bede der er i haven
Så var der også Mis Diva (som pt er fulgt efter mig ind på kontoret og ligger og bobler på puffen, med et par veltilfredse grynt i ny og næ) Her sidder hun for enden af trappen ned til haven, tror hun fik øje på bette missen Bastian
Kæresten har her fanget Diva siddende bag en tot græs hvor hun sidder og holder godt øje med det hele
Og så lige et mere, synes det er så godt, hvis man kunne læse tankeboblen over hendes hoved er jeg sikker på der ville stå: "Hvem? Mig?"
Så blev det bette missen Bastians tur til at stå for skud
Man kan rigtig se at søn ligner mor, pånær den sorte hage på Mis Diva. Nu til dagens sidste billede, Ælsker det billede, synes det er så godt af den bette mis.
Er Vild med min kærestes billeder, synes han er fantastisk som fotograf... Så længe jeg bare ikke er på billederne, synes altså ikke selv jeg er særlig fotogen. Men Ros skal han have, eller hvad mener I?3 kommentarer:

 1. Wauw nogle gode billeder :o)
  Nu kender jeg ikke dine katte, men det ser lidt ud som om man kan se deres personlighed i de billeder... Hvis altså katte har personligheder?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have... Rosen er givet videre, og modtaget med et smil. Du kan tro vores katte har personlighed, uha uha.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...