28. jun. 2012

Mød Hr. Ruffle

I dag er jeg blevet færdig med endnu et lille væsen, og det endnu et der gemte sig i min fantasi...
Hr. Ruffle, han minder mig lidt om en folkeskolelærer, der er blevet spurgt om et eller andet af en elev, som han ikke kan svare på.... Så han sidder og tænker "...øhh..."

Da jeg var færdig med ham, syntes jeg at han manglede et eller andet, så syede også lige et lille slips til ham, det satte lige prikken over iét og han var klar til fremvisning. Så hvad synes i?
ydermere har jeg lavet en lille video, som handler om gode venner... Har sendt den rundt til mine venner i dag og håber de kan lide den. I skal heller ikke snydes for den
Håber de kan mærke knuset bag skærmen. Hvis ikke må de få et når jeg ser dem. 

Ellers har bette missen i dag været ved dyrlægen, han skulle have den årlige vaccination og helbredsundersøgelse, en dag jeg havde frygtet, for sidst han skulle stikkes gik han helt amok og kradsede dyrlægen til blods og bed mig i hånden så det blødte... 

Men til min store overraskelse hvæsed han en enkelt gang, og det var alt hvad vi hørte til ham... Var lidt stolt af min dejlige basse, så her til frokost fik de lidt lækkert.

3 kommentarer:

 1. Jamen goddag goddag til Hr. Ruffle =)
  Han er da herlig. Det er nogle skønne væsner der gemmer sig i din garnkurv =)
  Fin video, og ja knus er jo altid dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han takker og siger "...øh..." :o)
   Har vist fundet ud af at jeg synes det er ret sjovt bare at finde noget garn frem og så begynde at hækle og se hvad det bliver til... Jeg morer mig i hvert fald ;o)

   Slet
 2. Sikke fik han er og det er en rigtig god video du har fået lavet :)
  Din fantasi fremstiller nogle gode ting :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...