14. nov. 2011

Det første jule kort / My First Christmas Card

Nu er julen snart over os, ja sikkert før end vi aner det.
Jeg glæder mig til varm cacao med veninderne, mens vi sidder og ser på fortravlede mennesker der iler forbi, i gang med de sidste juleindkøb.

Jeg glæder mig til hyggen, samvær med familie og venner. Glæder mig til at skulle i gang med at bage småkager og lave fyldte chokolader.

Duften af varm gløgg og æbleskiver.

Julemusikken, og med det sagt, får I lige en lille sang med på vejen, en af mine favoritter og Michael Bublés nye jule plade skal helt sikkert hjem i min samling og stå... Hans stemme er blød som silke...

Men nu var det jo at dette indlæg egentligt skulle handle om julens første hjemmelavede kort, så et billede af det skal I selvfølgelig også have.

Now Christmas is soon upon us, yes, probably sooner than we know it.

 I look forward to hot chocolate with my ​​friends, while we sit and look at busy people that rushes by, doing their last Christmas shopping.

 I am looking forward to coziness with family and friends, with homemade cookies and chocolates.

 The smell of hot mulled wine and warme apple slices.

 Christmas music, and with that said, one of my favorite songs are Jingle Bells, so I am going to share Michael Bubles version of it, I hope this song is on his new Christmas album, which definitely is going to be a part of my cd collection... His voice sounds just like soft silk... Love it!

 But this post is really about the first Christmas homemade card, so here is a picture of it. The text on it says: "Merry Christmas" (in danish)

4 kommentarer:

 1. Det kan jeg lide, dejligt rustikt og julet ;-)

  SvarSlet
 2. Hejsa Isa, var faktisk i tvivl om jeg skulle vise det her på bloggen da jeg ikke selv er helt tilfreds med det... Ved ikke helt hvad det er men det er oki.

  Tak for din dejlige kommentar :)

  SvarSlet
 3. Jeg sidder og lytter til Glees julealbum lige nu. Det er så hyggeligt! Her begynder det første af julen i dag, hvis du er nysgerrig må du kigge forbi bloggen ;)

  Michael Bublé er fantastisk, jeg skal også have det album. Elsker den mands stemme!

  Jeg kan godt lide dit kort :) Har selv lavet mange i sin tid.

  SvarSlet
 4. Hej Irene,

  Tak skal du have :)

  Ja julen kom så krybende langs panelerne hjemme hos os i går aftes, i for af et julekort...

  Kender ikke Glees julealbum??

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...