16. jul. 2012

Kill Your Darlings!!!

Var et udtryk vi mere eller mindre fik banket ind i knolden da jeg gik på hf, igen på hg og ja så igen på TEKO. 
Meeeen synes selv at kunne sige at det ikke altid er en løsning man skal ty til. Kan i huske jeg havde et indlæg der hed Designer Krea-Rod?! (hvis ikke så er her lige et link)

Efter jeg havde lavet det indlæg, var jeg mere end før overbevist om at mit seks benede fantasi dyr (monster, spøgelse?) på ingen måde ville lykkes for mig. Der gik en halv dag, hvor jeg lod hende ligge. Det var i den tid udtrykket Kill Your Darlings poppede op fra gemmerne i mit hoved. Men så blev jeg stædig og tænkte, at det simpelthen ikke kunne passe at det ikke kunne lykkes for mig. Og det passede jo heller ikke, efter et par forsøg (læs 9 forsøg) lykkedes det endeligt for mig, og jeg er så stolt af hende... Synes hun er blevet ret god. Regner med og hækle en lille sløjfe hun skal have sat på sig, eller måske endda sy en lille sløjfe man kan tage af og på.

Her er hun, hun har endnu ikke noget navn, så er åben for forslag:
Øhh ja, beklager det næste lidt uheldige billede, men det var for at i kunne se hendes "bund"
Håber ikke det udtryk lyder helt forkert.

6 kommentarer:

 1. Super fed. Ja, hvad navn skal du dog døbe den. Min hjerne er stået af. Er bare solgt over dit talent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Tak, tak for helt røde øre... Du er alt for venlig

   Slet
 2. Den skal naturligvis hedde Lilli;-)
  Lilli er en lille schweiziske kalv som blev født med 6 ben http://avisen.dk/schweizisk-kalv-er-foedt-med-seks-ben_163195.aspx

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det da det Hun skal... Takker og ja hun hedder nu Lilli ;o)

   Slet
 3. Synes den er for lækker. Er helt vild med de monstre du tryller frem med hæklenålen. Bliv endelig ved med det. Jeg venter i spænding på den næste Darling ;-)
  MVH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke...
   Mange tak for de søde ord.
   Kan love dig for at monster familien bliver udvidet... De står nærmest i kø, for at hoppe af hæklenålen, har så mange skitser og noter at jeg snart ikke ved hvor jeg skal hverken begynde eller ende ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...