28. aug. 2011

Jeg SVÆRGER

Jeg lagde den lige der!

og nu, er den bare pist væk! Hvordan kan det lade sig gøre? Forleden aften var jeg et smut i IKEA og der købte jeg en bøtte med perler, I ved de almindelige hama perler, tænkte at dem kunne jeg da helt sikkert bruge til et eller andet kreativt. Da jeg så kom hjem, har jeg sikkert tænkt nu sætter jeg dem LIGE HER, så ved jeg hvor de er når jeg skal bruge dem. Men nu er de altså pist væk?

Det er det samme med ens nøgler. Kender du det ikke? Man er 110% sikker på at man lagde dem lige der!

Jeg er sikker på vi har en hustrold herhjemme, en drille-hustrold, der render og flytter rundt på mine ting. Men der kommer da en god ting ud af det, når man så går der og leder, så finder man alt det man ikke kunne finde sidste gang. Det er jo altid noget.

Hmm, må videre i min søgen efter perler. Ellers må jeg hitte på noget andet.

5 kommentarer:

 1. Jo - det kender jeg vist også godt... Midt i hverdagens forvirring gemmer alverdens ting sig sjove steder :-)

  SvarSlet
 2. Ork ja det nummer laver jeg tit....har fundet nøgler i fryseren og briller i køleskabet. Jeg har engang gået og ledt efter min mobiltelefon og var ved at blive vanvittig over, at jeg ikke kunne finde den, kun for at opdage at jeg fandme havde den i hånden ...i hånden ! - arhm altså.. :-)

  SvarSlet
 3. Hehe, rigtig gode eksempler. Har selv prøvet den med mobiltelefonen, gik og ledte og ledte, blev så irriteret til sidst over ikke at kunne finde den, at jeg tænkte at så kunne det også være ligemeget. Så satte mig ud i bilen begyndte at kører da noget i min bukselomme begynder at bimle. hmmm... Flot Ria-K. ;o) hehe

  SvarSlet
 4. Jeg tænker lige, om du er sikker på, at du overhovedet har fået bøtten med hjem??
  Du kan tilsyneladende ikke huske, at du har sat dem på plads, så måske står de stadig i Ikea-land... ;o)

  SvarSlet
 5. Efter en lille uges tid fandt jeg bøtten igen, eller det vil sige min mand fandt den.
  En dag kom han ind, og spurgte mig om den hersens bøtte var min? For nu var han altså ved og være ret træt af at den stod ude i hans værksted og fyldte...

  Med et faldt femøren, da jeg kom hjem, kørte jeg bilen ind i garagen (hvor mandens værksted og bygget i forlængelse af) da jeg så er ved og tømme bilen, kan jeg se at der nok lige skal flyttes lidt rundt i sagerne hvis jeg skal have held med at få det hele med ind på en gang. Så da jeg begynder at flytte fra den ene pose over i en anden pose og komme andre ting i en pose, vender jeg mig om og sætter perlerne på en hylde i en af mandens reoler... Med det resultat at jeg har glemt alt om det da jeg så kommer ind i mit kreative værksted. Her sætter jeg poserne fra mig og først hen under aften, vælger jeg at gå hen og pakke ud og sætte på plads, og så er det at det slår mig, at bøtten mangler... Men den må jo være der, for fik jo alle tingene med ind på en gang... MEN den er fundet, nu skal den så bare bruges ;o) hehe... Men ellers kunne det godt have været mig der havde glemt den i IKEA-Land :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...