10. aug. 2011

HOLD NU OP! Det passer jo ikke...

... Har i en del blogge (eller hedder det blogs?) nu læst om anmeldelser af hækelnåle af mærket Clover. De ser sådan her ud:


Jo den ser da anderledes ud end dem jeg bruger, som er nedarvet gennem jeg ved ikke hvor lang tid. Men de fungere. Alle de steder jeg var fordi, hvor disse var omtalt blev de rost til skyerne, "hmm ja, ja" var min første tanke. Hvorfor købe nyt når nu det man har fungere?!

Som person lytter jeg gerne til andres meninger og holdninger (som resten af den danske befolkning) MEN bare fordi andre synes noget er vildt godt værktøj og mener at alle burde have det, jaaa så vil jeg nu gerne liiige afprøve tingene selv, inden jeg farer ud og udskifter hvad jeg har.

Derfor, besluttede jeg mig for at afprøve om det nu også kunne være sandt, at disse hækelnåle kunne være meget bedre end de mangeårige jeg allerede havde. Så Valgte faldt på den str. jeg bruger (og foretrækker at bruge)

Jeg har nu afprøvet denne nål gennem noget tid. Har fået lavet en giraf, en blæksprutte og andre himster-gimster (er det overhovedet et ord?) Nu er det så sådan at alle de gamle nåle ER blevet udskiftet med denne model, for ja, det er et fantastisk stykke værktøj, førhen ville jeg når jeg sad og nørklede få ondt i mine fingre, og måtte projektet til side og fortsætte en anden dag. DET fantastiske er, at det sker bare ikke med denne hækelnål. Det er da en vidunderlig ting i sig selv. Og lige meget hvilken type garne jeg har prøvet med, ja så glider nålen som smurt i olie.

Vil dog lige sige at jeg lige skulle vende mig til at bruge dens brede skaft, som den har ift. de helt gamle typer, der har tykkelsen som et sugerør.

Men nøj hvor er jeg glad for at jeg skiftede. Nu vil jeg ikke undvære disse modeller. Men tag ikke mit ord for det, syntes du skulle prøve en af dem, og se hvad du synes.


3 kommentarer:

 1. Jeg har haft det ligesom dig mht Clover-nåle. Jeg HAR jo nåle i de str jeg skal bruge ;o) Men du fik alligevel mig overtalt til at købe en enkelt nål i går, da jeg alligevel var i garnbutikken - og nu er alle nåle sat på ønskesedlen til min fødselsdag i okt (hvis jeg altså kan vente så længe) :o) Hold fast, det er jo næsten helt anderledes at hækle! Håber jeg kan slippe for de gener jeg også får, når jeg hækler for længe ad gangen :o) Så tak for skubbet til at prøve noget nyt alligevel :o)

  SvarSlet
 2. Lige en lille advarsel, pas påset er stærkt vanedannende.
  Og pas også på at du ikke køber dem for dyre i stof og sy i Skanderborg kan man få dem til 35,- Jeg kan også anbefale de nye fra nit pro, de glider ikke i hånden.
  Hilsen hende der aldrig går ned på udstyr.

  SvarSlet
 3. Super, tak skal du have... Har købt dem til, tror det var 40-45,- i Stof2000 i Århus C.
  Går heller aldrig ned på udstyr, kan blive godt knotten hvis jeg har købt noget der enten var for billigt og derfor går i stykker i løbet af nul komma fem, eller noget der bare ikke er som det skal være, du ved lever op til ens forventninger

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...