5. aug. 2011

TILLYKKE, TILLYKKE...


... I dag er det min fødselsdag, så er det at mange tænker, nååå så det er din skyld det regner. Hmm nej har rygter om at det skulle være en anden :) Men hva´en lille smule regn har aldrig skadet nogen. Faktisk kan jeg godt lide regnvejr, det betyder nemlig varm cacao med flødeskum og nybagte boller.

Hvad skal jeg så i dag. Jo først og fremmest skal jeg med kæresten ned og vælge en fødselsdagsgave(?), derefter skal vi ud og plukke frugt i en frugtplantage.

Så det hjem og gøre klar til at mine forældre kommer til eftermiddagskaffe, med alt det jeg skal nå i dag, er det vist godt jeg nåede at lave den hjemmelavede solbærmarmelade i går aftes, og saften for nogen dage siden. For i dag skal der bages boller og laves gammeldags æblegrød.
I aften, bliver mine forældre og spiser med, hehe har faktisk fået overtalt min Far til og smage på Sushi, min mor skulle der ikke så meget overtalelse til. Meeen bare rolig far, der er også andet der bliver serveret, som jeg ved du kan lide :) For så sød en datter har du nemlig.

Hov sidder da lige og kommer til at tænke på at jeg slet ikke har tænkt i kage?! Hmmm må være syg, Ælsker nemlig kage. Pyt, det må jeg have til gode til når min bror og hans tre piger (kone og to børn) kommer senere på måneden!

Vil slutte af med og ønske jer alle en rigtig god dag, er sikker på min bliver det!

Kæmpe smil til jer alle :) 

3 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdag. Håber du får en god dag/aften :-)

  SvarSlet
 2. stort tillykke med dagen, håber den har været god, og i fik købt en dejlig gave ♥

  SvarSlet
 3. Hej Bettina & Lykke,
  Mange tak skal I have :) Det var en rigtig dejlig dag. Fik nogle magurit øreringe af kæresten, kunne ikke lade være med at smile hele dagen, både fordi det var min fødselsdag og fordi det var et par øreringe jeg har ønsket mig siden de kom frem. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...