9. jan. 2012

En lille anmeldelse

Hej Fellow Bloggers
Et lille hurtig forslag, til hvordan man kan spare penge på fyld til bamser, får I her fra mig i dag.

Her i det nye år, er der nu endeligt kommet gang i hæklenålen igen, og det "hækler" bare derudaf (hmm kan man sige det sådan?) Endnu en amigurumi bamse er ved og være færdig, og jeg var løbet tør for fyld, så kunne ikke rigtig færdig gøre hende. Så her i søndags var vi et smut i IKEA, der var mange mennesker i IKEA. Så det blev en noget kort hurtig tur. Men i afdelingen hvor de har puder og dyner og deslige, faldt jeg (nej det gjorde ikke ondt) over nogle puder, som kaldes for mave puder. Dem blev jeg altså lige nød til at mærke, og jeg er glad for at jeg gjorde dette. Fordi, det fyld der er i disse puder, kan bruges som fyld i diverse dukker og bamser, og det bedste af det hele de koster kun 9,- stykket :)

Jeg plejer selv at købe dem fra stof2000 til en 20,- stykket, det er da slut nu! IKEA puden er størrer og billiger, så snuppede lige to med på vejen... Ikke nok med at jeg sparede, penge (11,- pr. pude) jeg fik også mere for pengene.

Klik her for at komme til IKEAs hjemmeside og se mavepuden 

  

Hello Fellow Bloggers
A little quick suggestions for how to save money on stuffing for teddy bears.

 I finally found some time crocheting again, and another amigurumi teddy bear is almost finished, the only problem was that I where out of filling, so I could not finish my amigurumi teddy. So last Sunday we went to IKEA, there were many people at IKEA, ohh my. So it was a somewhat short quick trip. But in the department where they have pillows and blankets and such, I fell (no it did not hurt) over some pillows, called stomach sleeper, hmmm funny word. I have never touched a stomach sleeper pillow before, or heard the word before, I just had to touch the pillows, because I woundrede how it would feel like , and I'm glad I did it. Because the filling there is in these pillows can be used as filling in fx amigurumi dolls and teddy bears, and best of all they only cost £1.29

 Click here to go to IKEA's website and see the stomach sleeper


4 kommentarer:

 1. Hvor smart og dejligt billigt :) Så skal jeg da en tur i IKEA næste gang jeg mangler fyld til bamserne..

  Tak for tippet,
  Karen

  SvarSlet
 2. Hejsa,
  Det var såmen så lidt :) Ja og bare tænk, man kan få to puder i IKEA for 18 kroner, hvilket er 2 kroner under prisen for 1 pude i stof2000, og ikke nok med at spare penge, ja man får også mere for pengene... Lækker!

  Hav en god dag :)

  SvarSlet
 3. Hej :)
  Nu vi snakker om fyld - vildt smart i ide med de puder! :) - men ved du om man kan få noget fyld som knitre, ligesom der er i mange af de babybamser man køber i legetøjsbutikkerne der gør. Synes nemlig det kunne være lidt sjovt med små steder på amigurumi bamserne hvor den knitre :)

  Helene

  SvarSlet
 4. hmm, ikke umiddelbart... Men vil da undersøge det nærmere, det lyder som en alletiders ide. Skriver hvis jeg finder ud af noget :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...