11. jan. 2012

HJÆLP! Har du hæklet et tæppe? /HELP!

Godmorgen derude i blogland,

Håber der sidder nogle venlige sjæle som vil give en hjælpende hånd. Jeg er igang med at hækle et tæppe, til et bette barn. Nu er jeg så næsten færdig, endelig!
I går sad jeg og gjorde status over hvor meget jeg egentligt manglede på tæppet...
Okay en del, men ikke meget i forhold til da jeg startede
40 cirkel-firkanter og en kant er hvad jeg mangler.
Men så er det jeg tænkte om hvordan I andre derude færdiggøre jeres tæpper? Syer i et stykke stof bagpå, hvis du forstår hvad jeg mener? Eller lader i det være som det er?

Jeg har aldrig hæklet et tæppe før. Derfor hvordan gør du?


Good morning out there in blog land

 Hope there are a kind soul somewhere who will lend a helping hand. I started crocheting a blanket for a child. I am nearly finished, finally!
 Yesterday I sat and took stock of how much I really lacked on the carpet ...
 Not much compared to when I started
 40 circle-squares and the edge.
 Then I thought about how others out there do theire carpets? How do you finish of? Do you sew a piece of fabric on the back, or nor? Or what do you do? 

 I have never crocheted a blanket before. Therefore the question, how do you do?3 kommentarer:

 1. Jeg er selv i gang med et hæklet tæppe ( og har været i gange i længe ), men jeg havde en forestilling om at der ikke skulle nogen bagside på. Jeg glæder mig til at se/høre hvad du beslutter dig for.

  SvarSlet
 2. Jeg er aldrig kommet så langt med mine tæpper, at de rent faktisk er færdige endnu :) Men jeg ville bare hækle lapperne sammen.

  SvarSlet
 3. Hej Tanja & Ina,
  Mange tak skal I have for jeres svar... Jeg er ved og hækle mine firkanter sammen. Er dog stadig i tvivl om jeg ønsker at sætte noget stof bagpå, havde lidt en forestilling om at det ville se godt ud, men nu er jeg så i tvivl igen, igen. Har heller ikke hæklet noget tæppe før, dette er mit første forsøg, som jeg startede på i sommers, så har været igang i et lille års tid, men bruger også nu mere tid på det, fordi at jeg nu kan se en ende på det hehe

  Kan I have en god weekend.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...