26. jul. 2011

Sølv sprutten

Kender nogen som skal til sølvbryllup her i august. De havde så hørt at jeg havde lært at hækle, og spurgte mig så om jeg ikke kunne hækle en sølv blæksprutte til dem, og på den hæfte 25 1 kroner fast på dens arme. Grunden hertil var/er at sølv-brudeparret, er af den type mennesker der som minimum må have 8 arme, de er i hvert fald TIT blevet sammenlignet med en blæksprutte.

Så de tænkte at en Sølv Sprutte sammen med et gavekort (selvfølgelig på noget de ønsker sig) ville være en kærkommen joke.

Den var jeg da helt sikkert med på, så nu sidder jeg sprutter løs ude i den dejlige sol.

Sølv Sprutte in progress


Er dog ikke kommet så langt endnu, har fået lavet kroppen, og 2 af benene. Så mangler 6 ben, nogle øjne, fyld, og en sammen syning. Men håber da på at nå et godt stykke i dag. Skal så bare lige have fundet et sted hvor de sælger bamseøjne med sikkerhedsskive (sådan nogle hvor man spænder øjene fast) OG dem synes jeg godt nok er svære at finde. Kan sagtens finde dem der skal syes fast, men dem synes jeg ikke om, så vil jeg hellere dem man spænder fast. Så hvis der er nogen derude som kender et sted, måske en butik online, eller en fysisk butik i det østjyske, så SIG ENDELIGT TIL!!!

KENDER DU ET STED SÅ HJÆÆÆLP!

4 kommentarer:

 1. Hej Ria

  De har nogle hos cchobby.dk...:o)

  SvarSlet
 2. Hej Jette,

  Var lige inde og se, de er desværre for store, skal bruge nogle der er 9mm. Men tror jeg fandt frem til nogle i går, har i hvert fald prøvet at bestille dem, så håber de passer med hvad jeg leder efter.

  Ellers rigtig mange tak for hjælpen :)

  SvarSlet
 3. Hej Ria.

  Ja er lige kommet forbi via Karens side, og kan godt se det er et gammelt indlæg, men kan ikke lade være med lige at dele min erfaring om safety eyes..Ebay er vejen frem. Der er alt godt hvad man skal bruge og til billige priser. www.ebay.com(Søg Safety Eyes)
  God weekend, Johanne

  SvarSlet
 4. Hej Johanne,

  Det var da super, at du lige tænkte på mig :)
  Skal ind og snuse... Er jo igang med mit tredje amigurumi projekt nu :)

  Håber du har haft en god weekend.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...