7. dec. 2011

7 December

Hjemmelavet Julerødkål med æbler gemmer sig bag lågen nummer syv


Jeg er ellers ikke meget til rødkål, synes det er smattet når man køber det, men denne hjemmelavede rødkål den er der bid i. Det synes jeg er lækker rødkål.

Du skal bruge:


1 rødkål
25g smør
2 æbler
4 spsk. vineddike
2 dl. ribssaft (jeg kom en ekstra dl i)
1 stang hele kanel (den tørred udgave)
sukker
salt


1: Snit rødkålen fint, fjern stokken.
2: Skræl æblerne, fjern kernehuseog stilk, skær dem i tynde både
3: Svits kål og æbler i smørret et par minutter
4: Tilsæt vineddike, ribssaft, kanel og lidt sukker (ca. 1dl). Rør godt
5: lad kålen stå og koge ved lav varme i ca. 45 min. Rør engang imellem
6: Skol glas og gennemryst med atamon
7: Smag rødkålen til med salt, og evt. sukker
8: Put på glas, luk straks og sæt på køl

MUMS :)

Sweet and Sour Red Cabbage Recipe

Ingredients
1/4 cup (1/2 stick) butter
1 2-pound red cabbage, thinly sliced (about 12 cups)
2 appels
1 cinnamon stick
2 cups currant juice
6 Tbsp sugar
2/3 cup balsamic vinegar
Salt

Method
 

Melt the butter in a large pot over medium heat. Add cabbage ans appels and sauté until slightly wilted, about 5 minutes. Add sugar, cinnamon stick, currant juice toss to coat evenly. Add vinegar. Reduce heat to medium-low; cover, simmer until cabbage is tender, stirring often, about 45 minutes. Season to taste with salt.
Serves 6-8.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...